Party Verhuur

Feestje ? Tafels, stoelen, bar, biertap en glazen nodig?

 

Ons verhuur assortiment omvat:

Prijzen zijn exclusief 21% of 9% BTW

Mobile Tap

Huurprijs op aanvraag (vanaf 60,00)

MiBa Dranken beschikt over verschillende mobiele buffet taps. Alle taps zijn watergekoeld, hebben een spoelbak en hebben verschillende aansluit mogelijkheden.

Koelkast 320 Liter

30,00

Koelkasten worden geleverd op RVS trolleys en zijn daarom makkelijk overal te plaatsen. Er passen ongeveer 10 grote kratten bier in.


Alle koelkasten zijn voorzien van binnen verlichting en een display deur.

Hangtafel

5,00

Barkruk

1,50

Ideale stapelbare barkruk en te gebruiken voor veel doeleinden. Gemakkelijk te vervoeren met steekwagen of de bijhorende trolley en stapelbaar tot 10 stuks.


De barkruk is ook beschikbaar met een ander onderstel of andere kleur zitting.

Marktkraam

15,00

De marktkraam heeft een solide constructie voor intensief en professioneel gebruik. De diepte van de marktkraam is 136 cm en de hoogte van het blad is 67 cm. Het dak dat voorzien is van een pvc dakzeil (brandwerend) met houten balken kan daarna eenvoudig bovenop het frame bevestigd worden.Er is ook een transportkar beschikbaar voor maximaal 5 marktkramen.

Diner Tafel Rond 122cm

5,50

Deze ronde klaptafel heeft een diameter van 122 cm. De klaptafel heeft een zwart frame met een 18 mm multiplex tafelblad voorzien van een aluminium stootrand.

Diner Tafel Rond 152cm

7,50

Deze ronde klaptafel heeft een diameter van 152 cm. De klaptafel heeft een zwart frame met een 18 mm multiplex tafelblad voorzien van een aluminium stootrand.

Diner Tafel Lang 183cm

7,50

Deze rechte klaptafel is de populairste versie in zijn assortiment. De klaptafel heeft een zwart onderstel met een 18 mm multiplex tafelblad voorzien van een aluminium stootrand.

Bierbank

7,50

Dit is de gehele combinatie van twee bierbanken (220 x 25 cm) en een biertafel.

Stapelstoel

2,75

De welbekende stackchair. De stoel heeft een metalen frame (hamerslag) van 20x20x1,2mm. De zitting en rugleuning beschikken over een dikke foam zitting, wat voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast is het stof geheel zwart en bevat het geen gele puntjes.

Stapelstoel

2,75

De welbekende stackchair. De stoel heeft een metalen frame (hamerslag) van 20x20x1,2mm. Bovenaan is het frame met een kromming afgewerkt. De zitting en rugleuning beschikken over een dikke foam zitting, wat voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast is het stof geheel zwart en bevat het geen gele puntjes.

Barrel

12,50

Een kunststof polyethyleen vat met een echte houten uitstraling. De statafel variant is uitermate geschikt als statafel. Daarnaast is deze barrel niet zo zwaar als een houten vat, hierdoor is het mogelijk om de barrel met 1 persoon op te tillen. Verder is er de mogelijkheid om hem te verzwaren met water of zand. Eventueel aan te bieden als alternatief van een gewone statafel.

Voorzetbuffet

15,00

Bijzetbuffet

20,00

Glaswerk

Huurprijs op aanvraag

Fris, wijn en bierglazen.

Als glaswerk niet is toegestaan of niet gewenst: we hebben ook kunstof glazen (koop).

Percolator

Huurprijs op aanvraag (vanaf 5,00)

Wilt u uw gasten graag een kopje koffie aanbieden? Wij hebben verschillende maten percolators staan:
Percolator klein: 40 kopjes
Percolator Middel: 78 kopjes
Percolator Groot: 100 kopjes
Om het compleet te maken kunt u ook koffiekopjes en schoteltjes bij ons huren.

Springkussen

75,00

Een springkussen huren is niet alleen super leuk en eenvoudig. Elk opblaasbaar springkussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd, je zult dus altijd een schoon, droog en veilig springkussen huren

Glijbaan Springkussen

95,00

Een grote opblaasbare glijbaan super leuk en eenvoudig op te zetten. Elk opblaasbaar kussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd, je zult dus altijd een schoon, droog en veilig kussen huren

Terrasheater

30,00

Met deze terrasheater zorg je ervoor dat je ook tijdens de koudere dagen langer buiten kunt zitten. Deze eenvoudig te bedienen heater op gas geeft warmtebereik tot wel 25 m². Zo zit je er alle dagen van het jaar warmpjes bij. Je hoeft enkel een gastank met propaan- of butaangas te plaatsen en hem in te schakelen met de elektrische ontsteking. De gasheater is voorzien van wieltjes waarmee je hem gemakkelijk verplaatst. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat hij solide op zijn plek staat.
Prijs is excl gas,

-

-

Condities verhuur

Condities verhuur door MiBa Dranken

  • Prijzen gelden voor een periode van drie dagen (weekend).
  • Het gehuurde elektrisch materiaal mag niet nat worden anders dan door functioneel gebruik. Schade veroorzaakt door wateroverlast, regen e.d. is voor rekening van de huurder.
  • Bezorging – Vanaf € 75,- aan drank of gehuurd materiaal-- wordt niet in rekening gebracht binnen de gemeente Asten en Someren. Voor lagere bedragen of buiten deze gemeentes tellen wij een tarief per gereden kilometer.
  • De huurder is aansprakelijk voor het door hem gehuurd materiaal tot aan het tijdstip van ophalen.
  • Schade ontstaan tijdens de verhuur periode aan het materiaal wordt in rekening gebracht.
  • MiBa Dranken is niet aansprakelijk voor schade, als gevolg van gebruik van de gehuurde goederen.
  • Alle gehuurde materialen worden schoon geleverd en ook weer schoon terug verwacht tenzij anders afgesproken.
  • Al het geleverde materiaal is en blijft eigendom van MiBa Dranken.
  • Overgebleven en onaangebroken kratten / drank worden (in beperkte maten) terug genomen.
  • Prijzen zijn exclusief 21% of 9% BTW.

Wij leveren ook graag uw drank en overgebleven dranken worden weer retour genomen, U betaald dus alleen voor hetgene op is gegaan

Naar onze producten